DOĞAL SİNEK KOVUCU NEDİR?

İnsanoğlu yüzyıllardır sineklerin rahatsız edici etkilerinden kurtulmanın yollarını aramış ve halen aramaya devam etmektedir. Teknoloji ve kimyanın buluşmasıyla piyasaya sürülen sinek kovucular (market ürünleri) kısa süreli sinek kovucu etki yaratsa da özellikle bilinçsiz kullanımdan kaynaklı; uzun vadede solunum rahatsızlıkları ve cilt hasarları bırakılabilen ürünler raflarda yerini aldı.

Özellikle pandemi döneminde insanların doğal ürünlere ilgi göstermesiyle eski yıllarda da uygulanan doğal çözümler yine teknoloji ve bilimsel formüllerle geliştirilerek oldukça etkili sonuçlar elde edildi. Buna en güzel örnek ürünlerden biri Health and Sleep Doğal Sinek Kovucu ürünüdür. Doğal sinek kovucular uçucu yağlar ve hidrosoller yardımıyla üretilmektedir. Doğal olmasından ve zararlı kimyasallar içermemesinden dolayı yetişkin ve çocukların bulunduğu ortamlarda tercih edilmektedir. Ayrıca doğal sinek kovucu sprey ile, böcek ve kenelerden de kendinizi koruyabilirsiniz.

DOĞAL SİNEK KOVUCU İÇERİĞİ NEDİR?

Hibrit Lavanta (Lavandula Hybrida) başta olmak üzere limon, sedir, okaliptus ve biberiye yağları ve hidrosollerinin altın oranda kullanılarak bir araya getirilmesiyle doğal sinek kovucular yapılabilmektedir. Daha etkili, düşük alerji riskli ve bilimsel formülasyona sahip doğal sinek kovucu ise Süleyman Demirel Üniversitesi Teknokenti firması Health and Sleep’in Doğal Sinek Kovucu ürünüdür.

Bilimsel temelli ve yeni teknolojilerle üretilmiş olan Diptera Sinek Kovucu, cilde temas etmesi halinde alerji yapmamakta ve özellikle sivrisineklerin ortamınızdan uzaklaşmasını sağlamaktadır. Bunun yanında doğal sinek kovucu olan Diptera Sinek Kovucu çocukların bulunduğu ortamda güvenle kullanılabilir.

DOĞAL SİNEK KOVUCU ETKİLİ MİDİR?

Diptera Sinek Kovucu, içerdiği özel formülasyon sayesinde özellikle yakınınızda bulunduğunuz ortamda belirli sıklıkla kullanıldığında etkisini gösterir. İçerdiği doğal uçucu yağ ve hidrosoller ortamınızda hoş bir koku bırakırken bu koku sivrisinek ve haşereleri rahatsız ederek ortamınızdan uzaklaştırmaktadır.

DOĞAL SİNEK KOVUCU EVDE YAPILABİLİR Mİ?

Doğal sinek kovucular evde yapılabilir fakat etki ve oran konusunda işinde uzman, aromaterapi eğitimi almış kişilerden bilgi alınarak yapılmalıdır. Uçucu yağ ve hidrosollerin analizli, doğal ve güvenilir olması gerekmektedir. Dilerseniz bunun yerine uygun fiyatlı olan Diptera Sinek Kovucu ürünümüzü satın alabilir, güvenle kullanabilirsiniz.

DOĞAL SİNEK KOVUCU NASIL KULLANILIR?

Doğal sinek kovucu sprey formunda olduğu için kullanmadan önce çalkalayarak bulunduğunuz ortama, kol ve bacaklarınıza sıkabilirsiniz. Diptera Sinek Kovucu Doğal içeriğe sahip olduğu için bebek ve çocuklarınız için de güvenle kullanabilirsiniz. Yaklaşık 4-5 saat gibi bir süre koruma sağlayacak olan doğal sinek kovucu spreyi ihtiyaç oldukça kullanabilirsiniz.


Katkıda Bulunanlar: Prof. Dr. Mustafa Saygın (Health and Sleep Sağlık ve Uyku AR-GE)